Frystorkat direkt över öppen eld?!

Frystorkat direkt över öppen eld?!

Lite preppigt är det ändå. Bara att fylla på med lite vatten och ställa påsen direkt på öppen eld. Luta sig tillbaks och bara njuta av doften från tjärveden och så småningnom det smakfulla innehållet i påsen.

Vi har testat Tactical Foodpacks frystorkade mat med en unik egenskap; det går att tillaga maten direkt i påsen, över öppen eld! Den specialtillverkade påsen, som för övrigt ger det näringsrika innehållet en hållbarhet om 8 år, klarar extrema temperaturer och tillåter faktiskt tillagning direkt i den sprakande brasan. Upp till bevis tyckte vi och begav med stickor och plån rätt ut i mossan med hela ryggsäcken fylld av delikata nyheter från Tactical Foodpack!

Inga konstigheter, inga exploderande eller läckande påsar. Över Bushcraft Essentials, Bushbox XL tog tillagningen sekunder. Cirka 30 för att vara ganska exakt men för säkerhets skull så gav vi påsen en rejäl omgång och lät den stå på ”högsta värmen” i ca 5 minuter. Ändå fanns inte ett spår av att påsen var på väg att på ett eller annat sätt visa tecken på defekter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *