Mpowerd

Mpowerd

När det kommer till krisberedskap, campingutrustning eller helt enkelt utrustning som gör annan friluftsutrustning bättre, är det svårt att slå Mpowerd. Deras koncept kring belysning i tältet, hammocken, jaktstugan eller din svårtillgängliga ”Bug Out Location”, är svårslagen.

Samtidigt är det ett enkelt och sunt ramverk som tillverkaren av campingbelysning håller sig till; extremt bra ljus i ett format som passar milligramräknaren som vill slippa krav på någon extern strömkälla eller påfyllning av olja.

Samtliga lampor som förs i sortimentet, är laddningsbara genom att ha dem i solljus men det går såklart även att fylla på och grundladda via hushållselektricitet genom USB-uttaget.

Lamphuset genomstrålas av genialitet då det är uppblåsbart och i uppfällt läge erbjuder fantastiskt bra ljus, oavsett om du behöver lysa upp tillvaron i tältet eller under tarpen till din hammock.

När du vaknar upp på morgonen, häktar du helt enkelt av din lampa från upphängningsanordningen, låter den bada i solljus under frukost och lunch, för att sedan vara redo att återigen lysa upp kvällen.

De flesta enheter går även att använda som en powerbank som du till exempel kan ladda din smartphone med. Batterikapaciteten varierar från modell till modell men är från 350 mAh till 4000 mAh.

Det finns ett ganska brett utbud av olika varianter där du kan få allt från en mysig variant av ett stearinljus till en ljus inramning av tältets ingång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *