SnugPak Antarctic Mat

SnugPak Antarctic Mat

För den friluftsintresserade, finns mängder av tillbehör som du förmodligen inte ens visste fanns. Eller som du inte tänkt på. SnugPak Antarctic Mat är en produkt som sannerligen klassar in i denna kategori.

Kort och gott är detta en dubbelvikt filt, gjord av samma material som finns i SnugPaks Softie-sovsäckar. Detta innebär en luftig och lätt upplevelse som värmer upp dig fort.

Vi testade Antarctic Mat och hade den som ett slags liggunderlag. När jag lade mig ned på filten, märkte jag ganska omgående att ryggen blev behagligt varm, även om jag bara hade en presenning mellan mig, filten och den blöta mossan som jag vilade på.

Det som är så bra och finurligt med denna produkt, är dess användningsområden. Runt om alla kanter, finns ett kraftigt kardborreband som gör att du dels kan ansluta ytterligare en Antarctic Mat för att skapa en provisorisk sovsäck, men också om du vill värma delar av kroppen tillfälligt.

Jag provade att köra dubbelvikt filt när jag vilade en stund i skogen och eftersom jag inte frös om benen, kunde jag rulla ihop en del av den 185cm långa filten till en kudde som jag kunde stödja huvudet på. Helt ljuvligt!

Det finns även en stropp i filtens ena hörn vilken kan användas för att hänga upp Antarctic Mat i till exempel ett träd om den blivit blöt under natten eller dagen.

Som alltid när det kommer till SnugPaks produkter, finns det många finesser som är användningsbara och kvaliteten visar på en genuin vilja av att låta friluftsutövare få njuta av kvalitetsprodukter till ett vettigt pris.

SnugPak Antarctic Mat kan du köpa hos the General Prepper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *