Bland trädkramare och ormskinn

Bland trädkramare och ormskinn

Friluftsliv blir bekvämare och enklare med smarta tillbehör; det gäller allt från lysande tältpinnar till tillbehör som gör att lägerplatsen går att packa ihop snabbare.

Därför är det glädjande att välkomna ett flertal produkter av sådan karaktär till ordinarie sortiment hos oss på The General Prepper. I detta inlägg tänkte vi belysa tre olika typer av hjälpmedel, främst riktade till dig som gillar att hänga upp en hammock och sedan spänna upp en tarp som skydd mot regn och rusk.

Tree huggers

Kärt barn har många namn; webbing straps, trädkramare och suspension system är några av dem. Men funktionen är samma oavsett vad du kallar dem – ett ännu snabbare sätt att hänga upp din hammock så att du kan ta det lugnt och gunga dig till ro.

Nytillskotten i vårt sortiment består av:

Snakeskin

En fantastiskt smart uppfinning som du trär din hammock igenom för att den ska bli enklare att packa samt extremt enkel att packa upp och fästa. När den korvliknande skapelsen är upphängd, drar du bara skinnet åt sidorna och kan direkt luta dig tillbaka i din hängmatta. Inget strul, inga krussiduller, bara enkelt!

Tält- och tarp-pinnar

Även om en hammock bjuder på en frihetskänsla utöver det vanliga, slipper vi ändå sällan tältpinnarna. För att fästa tarpen i marken, behövs såklart någon slags pinnar och om du känner för att uppgradera eller komplettera innehavet, har vi några fina nyheter. Självklart kan du med enkelhet tälja till egna pinnar att trycka ned i marken, men det är ju mycket coolare med sådana som lyser!

  • ENO Tarp Stake – Set
    Ett set om sex hållbara, lätta pinnar i vacker blå färg
  • UCO Stakelight
    Perfekt om du delar campingplatsen med andra – sätt på lampan, välj färg och slipp kompisar som river din tarp när de ska upp och pudra näsan på natten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *