På radiofronten: mycket rött

På radiofronten: mycket rött

HY-018WB

Radion tar emot sändningar från FM och AM bandet och har en utdragbar antenn för bättre mottagning. Radion ställ in manuellt eller via snabbval och frekvens visas digitalt i den belysta displayen, volymen regleras på samma vis. Radions inbyggda batteri har en kapacitet om 2000 mAh vilket innebär att du kan använda radion som en nödladdare för att delvis ladda din mobiltelefon. Det innebär också att du aldrig behöver ha laddade batterier tillgängliga.

Vevradion har ändå ett alternativt fack för AAA batterier i de fall de finns tillgängligt. Vilket alternativ du vill använda avgör du genom reglaget på sidan av radion. Ficklampan är ljusstark och har en koncentrerad kägla med lång räckvidd och sätts på och stängs av via knappen på ovansidan av radion. Utöver ficklampan så finns också en integrerad lykta på baksidan av solcellspanelen för ljussättning av ett större område.

  • Vikt: 270g
  • Mått: 155 x 75 x 46 mm
  • Radio: AM 520 – 1710 KHz FM 87 – 108 MHz
  • Batteri: 2000mAh Li-ion

MD-090

Radion tar emot sändningar från FM och AM bandet och har en utdragbar antenn för bättre mottagning. Radion ställs in manuellt och frekvens visas analogt i displayen, volymen regleras på samma vis. Radions inbyggda batteri har en kapacitet om 2000 mAh vilket innebär att du kan använda radion som en nödladdare för att delvis ladda din mobiltelefon. Det innebär också att du aldrig behöver ha laddade batterier tillgängliga.

MD-090 har ändå ett alternativt fack för AAA batterier i de fall de finns tillgängligt. Vilket alternativ du vill använda avgör du genom reglaget på sidan av radion. Ficklampan är ljusstark och har en koncentrerad kägla med lång räckvidd och sätts på och stängs av via knappen på ovansidan av radion.

  • Vikt: 310g
  • Mått: 157 x 74 x 53 mm
  • Radio: AM 520 – 1710 KHz FM 87 – 108 MHz
  • Batteri: 2000mAh Li-ion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *